Νομοθεσία που θεσπίστηκε στη Γαλλία, υποχρεώνει τα supermarkets να μην πετούν τα τρόφιμα που δεν πωλούνται αλλά να τα παραχωρούν σε όσους τα χρειάζονται...
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο μέσος Γάλλος πετάει κάθε χρόνο 20-30 κιλά φαγητού, από τα οποία τα 7 κιλά είναι τρόφιμα που βρίσκονται ακόμη μέσα στη συσκευασία τους.
Δείτε τη συνέχεια του άρθρου
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο μέσος Γάλλος πετάει κάθε χρόνο 20-30 κιλά φαγητού, από τα οποία τα 7 κιλά είναι τρόφιμα που βρίσκονται ακόμη μέσα στη συσκευασία τους.
Δείτε τη συνέχεια του άρθρου